Tuesday, February 22, 2011

rupo takdo...tapi sodapp...=)

salam semue=)

arini rase nak mkn cream puff...

kali ke2 buat ni...

1st time 2 thn lps kut..hahahah

nozle star xde

so,rupe xbrape menjadi...

xpe

nnti nak g borong itu nozle=)

sonang je bikin cream puff ni...

aku amik resepi kat DTS=)

tq cik mat..hihiih

dpt 20bj

ok la tu

nnti leh wat minum ptg=)

zasssss


tolong jgn gelak yeeee.....=(



xpo la xcun pom,uhuk uhuk...

5 comments:

hazmilaismail said...

waa..nmpak cedap..nk bljo wat ngn k.wani laa..bla ea leh g umah? :)

izahdaut said...

tak nah buat cream puff..
bila tengok ni, cam nak try je buat..
comel je tu tengok

zawani yusoff said...

cik mila,
nmpk xsedap tapi rase die sodap...hohohoh
mai la rmh aira ni,leh k.wani masak2=)

k.izah,
tq sudi jenguk blog saye yg x seberape ni=)
buat la kak,senang je..hihihi

Kasih Ibu said...

a'kum..salam perkenalan...
nampak sedap cream puff ni. sy minat sgt cream puff tapi xreti nak buat. 1st time makan pun kat penang, waktu bulan puasa. semenjak tu lah, jadi pilihan utama juadah bila puasa.

di penang pun time bulan puasa je ada..susah nak cari crem puff ni...

senang2 dtg blog sy ya..boleh berkongsi2 cerita... kasihibuhaiqal.blogspot.com

zawani yusoff said...

wsalam...salam perkenalan jg dr saye=)try la buat,mmg sng n sodap..xrugi..hihihi...

Post a Comment