Tuesday, December 14, 2010

bangun awal=)

assalamualaikum...morning semua=)1st morning nak type post kat blog nihh...hohoohoh...
bgn awal la harini,,hihi...lps mndi kms rmh,bsh bj(padahal mesin yg basuhkan)hahaha...
msk ape yg ptt,adik ipar ade kat rmh ni,tu yg kene masak,klo x,xde nye aku masak ;p
dah siap semua,br blh bk laptop=)
harini cuaca kat tmpt aku ni ok,pns ckit...camni la rutin aku hr2(housewife2 kat luar sane camne la agaknye rutin mereke ye)...kul 10.30 td tukang dtg siapkan dapur...bile la dpur ku nak siap sempurna nihhh...huhuhu....
eh lupe nak cite bab my lil daughter..ngeh ngeh=)aira bgn kul 7 td,lps isap ss,mkn,die dah tido blik kul 10 td=)klo x tido,mn la bleh mama type post ni,die sebuk nak type same...hohoho
mama cayang aira!!!!
xde idea best lagi ni nak cite pjg2...mmmmm
(nnti korang xlarat nak bc plak..hihiihi)
k la,nnti smbg lain ok...daaaaaaa!!!

2 comments:

Ayu said...

salam perkenalan juga buat zawani,
thanks sudi keblog akak yg tak seberapa tu..
singgah2lah selalu ya..
Happy blogging juga buat wani..

zawani said...

saya selalu n everyday singgah ke blog akak=)sronok tgok mcm2 resepi ade..hihihi
sy ni bdk br blaja nk b'blogging..huhuh
klo salah tnjkkan ok akak...=)

Post a Comment