Monday, January 10, 2011

makan angin 2010=)

mmm,tetibe rase nak entry gambar i arini=)hihihi...gambr2 ni mase holiday kat srwk thn lps...layan yer=)

xsbr nk trbng=)

aira nak breakfast ni...@ mcd

anak tido mama pom nak tido..tgok tu aira,sk sgt sumbat kain dlm mlt time tido..

dr bilik hotel...

dah bgn tido cyg mama...



mcm dpr citer pak belalang je...hihi

jengjengjeng...inilah I =)

=)

kedai kek lapis

suke bebenor die mandi kat pool

jgn jeles u..hihih

siput ape ntah name,aku rase 1,tp xleh nak telan..huhu...

haaa...ni ikan yg x dimasak tu..pe name ek...mmm,semue org xleh telan,last bg blik kat tkg masak..hihihi

tadaaaa...papa mama aira=)b'gambar time nak blik

posing jap kat airport kuching

samapi je kat kl,aira dmm..huhu..trs pegi klinik kat putrajaya,b4 tu singgah kat rmh kak(SIL)


sebenrnye kami g holiday ni 3 family...member2 hubby,opismate...abg yie sekeluarga n naza&her wife,baini=)sonok p kuching...insyaALLAH bln 6 nnti nak holiday kat sabah pulak...semoga di murahkan rezeki,pjg umur..AMIN=)

mmm,xbeli byk sgt pom kat srwk,beli pasu je...ni ha pasu tu...

kami mmg like red kaler=)



2 comments:

YAYA AZURA said...

siput tu nama dia siput buluh or pepahat..yaya tak pernah makan tapi pernah buat entri pasal siput nie...tak sedap ek? hihi...

zawani said...

salam yaya=)a'ah,siput buluh...ntah la,saye ni xleh telan...org lain mkn ok je..hihihiih...

Post a Comment