Thursday, December 23, 2010

pictures=)

salam semua...lamenye x type blog...huhuhu...hari ni rasenye mcm dah ready nak ltk gambar kat blog=)gmbr xcantik sbb camera murah je gune..hohohoho...1st nak letak gambar pizza yg aku ngan anak sedare buat jumaat lepas...layan lah ye...=)


sebelum  di bakar=)


ttadaaaa....
dah masak...hiihih=)


=)

hihihi....biase2 aje...smalam bikin roti puri,tapi xmenjadi la pulok...huhuh...xmenggelembung mcm kak ummi kuantan buat...xpe xpe,nnti saye try lagi...chaiyok2...=)(tq k.ummi sudi bg nasihat=)

hubby cakap dah boleh dah buke kedai pizza ni...hihihi....iyo je la hubby ku itu=)
buat pizza jumaat lepas dpt 6 pan,pan sdrhana bsr, sampai mlm mkn pizza..hohoho..bg 1 pan kat mmber hubby=)ok la...stop cni dl...daaaa)

2 comments:

hana said...

salam wani... best kan wat pizza sendri.. leh mkn puas2! hihi.. akceli soklan wani aritu psl breadcrumbs akak bli jer.. tp klu xde stok kdg akak wat sendri.. cume toastkan roti then blend.. jd la breadcrumbs.. hihi.. leh try utk aira nnti ye.. arap2 dier suka... :)

zawani said...

tu la k.hana...buat sndri mmg best=)b4 ni wani penah buat breadcrumb,xpnh beli pom...hihihihi...tu la,nnti nak try buat ball tu...msti best=)tq akak

Post a Comment